Select Page

Fiefsverzekering

Het kan altijd gebeuren, je fiets begeeft het. De ene keer is het dat vervelende stukje glas in je voorwiel. Weer een andere keer rolt je wiel bijna onder je fiets vandaan.Echte fietsers willen blijven fietsen, wat er ook gebeurt. Daarom introduceert Allianz Global Assistance haar unieke Fietsverzekering.

Ga gerust op weg met de fietsverzekering van Allianz Global Assistance. De enige fietsverzekering met door fietsgarantie.

Diefstal? Wij keren binnen 7 dagen uit zodat je snel weer een nieuwe fiets kunt kopen.

Schade? Wij vergoeden een leenfiets. En keren snel het schadebedrag uit.

Pech? Eén telefoontje naar onze alarmcentrale en een gecertificeerde fietsmonteur is onderweg en repareert de schade in 95% van de gevallen ter plekke, tot 30 kilometer over de grens in België of Duitsland. Mocht de fiets niet meteen ter plekke gerepareerd kunnen worden, dan word jij samen met je eventuele medefietser en jullie fietsen afgezet op een bestemming naar keuze binnen 30 kilometer.

E-Bike verzekering

Het kan altijd gebeuren, je e-bike begeeft het. De ene keer is het dat vervelend stukje glas in je voorwiel. Weer een andere keer laat je accu het afweten of rolt je wiel bijna onder je fiets vandaan.

De elektrische fiets komt steeds vaker voor in het straatbeeld. Vooral voor lange afstanden en voor fietsers met een minder goede conditie is een e-bike de perfecte oplossing. Werd de e-bike vroeger voornamelijk gebruikt door senioren, tegenwoordig is dit vervoermiddel steeds populairder onder jongere generaties. Door de hoge waarde van deze fietsen is de kans op diefstal de laatste jaren sterk toegenomen. Bovendien zorgt het hoge aantal fietsen in ons kleine land voor meer kans op beschadigingen. Vandaar dat steeds meer Nederlanders op zoek zijn naar een passende e-bike verzekering. Ga verzekerd op weg met de e-bike fietsverzekering van Allianz Global Assistance.

Racefiets verzekering

Het kan altijd gebeuren, je racefiets begeeft het. De ene keer is het dat vervelend stukje glas in je voorwiel. Weer een andere keer begeeft je derailleur het of heb je problemen met je ketting.

Een racefiets heeft een bovengemiddelde waarde en is daarom gevoeliger voor diefstal dan de normale fiets. Hierdoor is het verstandig om je fiets te verzekeren tegen diefstal. Ook kun je kiezen om je racefiets compleet te verzekeren tegen onder andere diefstal, schade en pechhulp. Door het Complete pakket te kiezen ben je tijdens je tocht verzekerd van de hulp van Allianz Global Assistance.

Ga verzekerd op weg met de racefiets verzekering van Allianz Global Assistance.

Bereken uw premie

<iframe width="100%" height="400" src="https://app.iro-services.com/iroverzekeringen/aanvraagservlet?reseller=b520cf0d90924760a930218e3b53c630&action=iframe&code=ktla556eskzgxqsxx7l6vx7b69jdjqnu"></iframe>